Vijesti

Hiže Rukavina d.o.o.
Osnovna djelatnost trgovačkog društva HIŽE RUKAVINA je proizvodnja drvenih kuća i to tako da se zadrži način izrade hrvatske-posavske tradicijske drvene kuće, odnosno da se način izrade posavske tradicijske drvene kuće osuvremeni i pretoči u proizvodnju. U proizvodnji je naglasak stavljen na kvalitetu izrade kako bi naše kuće zadovoljile sve visoke standarde suvremenog stanovanja.
Brvnare Mićan
U tradiciji dugoj 150 godina porodica Mićanović uspjela je od primitivne obrade drveta danas dostići zavidan nivo. Porodičnu tradiciju nastavio je Miroslav Mićanović, a već njegovi sinovi polako preuzimaju i unaprjeđuju ovaj posao. Preduzeće pod imenom Mićan doo osnovano je 2005 godine.
Niskoenergetska montažna kuća Leonida - 150 m2
Niskoenergetska montažna kuća Leonida, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt. Veličina stambenog prostora 150 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta: kuća s potkrovljem. Cijena kuće: 61,420 €.
Montažna kuća tip Cube - 178 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Cube, veličine 178 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Montažna kuća tip Classic 226 m2
Tipska montažna kuća Jelovica, tip Classic, veličine 226 m2 korisne stambene površine.. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
EuroEkoDom: Obim standardne ponude
Montažne kuće EuroEkoDom već dugi niz godina zauzimaju značajno mjesto na tržištu nisko-energetskih montažnih kuća zahvaljujući visokoj stručnost poslovnog tima koji svakom novom stambenom jedinicom iz vlastitog proizvodnog pogona opravdava povjerenje svojih klijenata.  U članku koji slijedi prenosimo opis ponude standardne izvedbe obiteljske Euro-Eko-Dom montažne kuće.
IZTOK ŠUŠTERČIČ: Drvena građa jedan je od najboljih izbora za obnovu kuće
Iztok Šušterčič, građevinski inžinjer, voditelj projekata tvrtke CBD d.o.o. iz Slovenije koja se specijalizirala za projektiranje drvenih struktura koje su otporne na potrese. Od 2014. Šušterčič vodi i istraživački projekt na Fakultetu za građevinarstvo i geodeziju pri Sveučilištu u Ljubljani, a u ožujku je održao predavanje polaznicima Green building professional edukacije na temu „Održive drvene konstrukcije u zelenim zgradama“.
Razgovor s Hrvojem Kuretićem, vlasnikom hrvatske tvrtke za projektiranje, izradu i montažu niskoenergetskih montažnih kuća DOMUSplus
Tvornica montažnih kuća DomusPlus visoko je brendirana hrvatska tvrtka u ovoj zamašnoj i veoma oštroj tržišnoj konkurenciji, stoga nije nimalo slučajno da smo upravo ovoj poslovnoj organizaciji  posvetili pažnju u našem prvom razgovoru o montažnim kućama, kako bi zainteresiranim kupcima približili provjerenu kvalitetu domaće ponude. Za tu priliku razgovaramo sa direktorom tvrtke diplomiranim inženjerom građevinarstva Hrvojem Kuretićem.
Stolarija Košec
Stolarija Košec je radionica s obiteljskom tradicijom. Obrt u obitelji postoji od 1972. godine.Ljubav prema drvu bila je ključna za zasnivanje Stolarije Košec. Vlasnik Tomislav Košec ima iza sebe bogato iskustvo u obradi drva, a 2015. godine odlučio se na pokretanje vlastite tvrtke.
Niskoenergetska montažna kuća Alma 139m2
Niskoenergetska montažna kuća Alma, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt. Veličina stambenog prostora 139 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta: kuća s potkrovljem. Cijena kuće 56.500,00 €.
Niskoenergetska montažna kuća Robinia, veličine 126 m2
Niskoenergetska montažna kuća Robinia, veličine 126 m2 neto stambene površine, hrvatske tvrtke DomusPlus. Cijenu kuće i specifikaciju ponude donosimo u članku
Drvena obiteljska kuća 55.77 m2
Drvena kuća slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 55,77 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Drvena montažna blok kuća - tip ,,LANA,,
Ekonomična stambena drvena kućica "LANA", tvrtke A.S.B EXPAN, sa terasom i garažom.  Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Drvena kuća 78,5 m2
Drvena kuća slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 76,5 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
A.S.B  EXPAN d.o.o.-  Bihać
A.S.B. EXPAN d.o.o. Bihać je poduzeće koje se bavi primarnom i finalnom obradom drveta, osnovano 1997. godine kao mala porodična pilana.
1
...
7
8
9
10
11
12
13
14
15