Vijesti

Tipska eko kuća  ek-011
Montažnu kuće budućnosti možete izgraditi već danas. Kuća eko 011 je dizajnirana za maksimalnu razinu korištenja obnovljivih izvora energije: solarne, kišnice i tla. Ova moderna kuća pruža punu iskoristivost korisnog prostora i ugodan boravak. Integrirani fotonaponski krovni paneli standardne veličine 1,65 x 0,911 metara. Uz odgovarajući izbor elemenata, kuće EK 011 nudi mogućnost proizvodnje viška energije koju možete plasirat u mrežni elektrosustav!
Montažne kuće DomusPlus – katalozi, cijene, tehnički opis
Proizvođač montažnih kuća DomusPlus iz Zagreba na svojoj službenoj web stranici predstavlja nam ponudu vlastitih kuća na iznimno sadržajnim stranicama koje obuhvaćaju sve ono što prosječnog kupca montažne kuće i zanima: katalozi, cijene i tehnički opis stambenih kuća.
Drvene kuće Mizarstvo Hrovat
Slovenska Tvrtka "Mizarstvo Hrovat" , osnovana je 1964. Svojim profesionalnim radom, znanje iz iskustvom stekli su povjerenje tvrtke Logcabins LV. čime postaju ponosni ekskluzivni distributer ovog uglednog europskog brenda.
Drvena kuća Villa Major - 65 m2
Finska drvena kuća Villa Major, veličine 65 m2, u ponudi tvrtke Finnbar, predstavljena je u četiri tlocrtne varijante. Građena je od polarnog bora, koji radi svojih iznimnih prirodnih osobina predstavlja visoko cijenjeni građevinski i ekološki materijal. Lokalni predstavnik tvrtke Finnbar za područje zemalja bivše Jugoslavije nalazi se u Sloveniji. Detaljnije informacije o ponudi i cijeni drvenih kuća Finnbar potražite u našem adresaru.
Unikatni drveni namještaj Macola
Uz izradu visokokvalitetnih drvenih objekata tvrtka Macola iz Korenice izrađuje i unikatni drveni namještaj. Razni prirodni oblici prirodnog drveta, uz minimalnu obradu vještih ruku maštovitih majstora ovog zanata dati će vašem stanu i li kućnoj verandi ugođaj prirodnog ambijenta.
Korisni savjeti za kupnju  montažne kuće
Internetski portal Montažne i drvene kuće već nekoliko godina prati ponude i cijene montažnih i drvenih kuća u regiji. Prepoznati kao pouzdan partner kupcima montažnih i drvenih kuća, često primamo pozive i pismene upite kojima nas potencijalni investitori traže razne savjete vezane uz kupnju montažne ili drvene kuće. U takvim prilikama imamo česte zamolbe da im preporučimo izvođača koji bi kvalitetom izvedbe i ponude opravdao njihova ulaganja. Ponukani takvim upitima ovom prilikom iznijet ćemo nekoliko savjeta za kupnju montažnih kuća.
Kako se postižu karakteristike pasivne i niskoenergetske kuće Stabilo ?
Već poznati preduvjeti za dobru niskoenergetsku ili pasivnu kuću su visoko kvalitetne komponente, odlična toplinska izolacija ovojnice, vrhunska stolarija, građevinska zračna nepropusnost, odgovarajuće grijanje i ventilacija.
Drvene kuće Jeladom
Firma “JELADOM” je osnovana 1992. godine i posluje na principima porodičnog biznisa. Osnovna djelatnost firme je bazirana na projektiranju, proizvodnji i montaži drvenih kuća suvremenog dizajna i prepoznatljivog kvaliteta.
Drvene kuće "Bašići"
Tvrtka BAŠIĆI d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Koprivnici, Štaglinec 66A. Osnovana je 1997. Godine i od svoga osnutka bavi se proizvodnjom vrtnih kućica za alat, sjenica i manjih vikend objekata od poluoblice.
Montažne kuće GURBAN HOME - opis, ponuda i cijene
Poduzeće "Gurban HOME" doo osnovano je 07. OŽUJKA 1989. Godine u Beogradu, Posavskog odreda 88 / I, i djeluje sasvim uspješno kao malo obiteljsko poduzeće i uvijek je u trendu suvremenih tehnologija i postignuća. Današnji dizajn i današnje potrebe su raznolike kako za koga, i koliko za koga u smislu trajnog stambenog rješenja. Zato vam i želimo ponuditi vrlo širok spektar idejnih i korisnih informacija i rješenja oko ovih suvremenih, visokokvalitetnih i ekoloških montažnih kuća današnjice koje radimo isključivo samo za Vas i vašu obitelj biti po vašoj mjeri i želji!
Montažna kuća s potkrovljem -  Iva
DA TRE GENERAZIONI LA STESSA PASSIONE
" Dietro a un grande brand c'è sempre una storia e, spesso ci sono grandi uomini,che con passione e volontàsono riusciti ad affernarsi "
Montažna kuća Emanuela
Prekrasna niskoenergetska montažna kuća Emanuela, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt.  Veličina stambenog prostora 168,70 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta - prizemnica sa visokim potkrovljem. Cijena kuće: 75,880 Eura.
Montažne kuće EuroEkoDom - pitanja i odgovori
Montažne kuće EuroEkoDom poznate po su po svojoj kvalitetnoj izvedbi, a jedna od bitnih odlika ove tvrtke je izrazita poslovna profesionalnost odnosu prema svojim kupcima. Jedno od njih je priprema i pomoć prilikom detaljnog upoznavanja sa ponudom firme. Neka pitanja i odgovore donosimo u nastavku.
DomusPlus: Novi Effektu5 sustav
EFFECTUS (E5) je posebno osmišljen sustav koji spaja 5 osnovnih prednosti niskoenergetske gradnje: Energetsku učinkovitost, Ekologiju, Ekonomičnost, Efikasnost i Estetiku. Temeljen je na načelima održivog razvoja, s fokusom na sve aspekte životnog vijeka proizvoda, od odabira materijala i proizvodnje, preko financiranja do zdravog i sigurnog življenja u niskoenergetskom domu. 
1
...
8
9
10
11
12
13
14
15