Vijesti

Montažna kuća Prima 97 m2
Tipska montažna kuća Prima, veličine 97 m2 korisne stambene površine, u ponudi tvornice montažnih kuća Jelovica. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Montažna kuća Dalia - 75 m2
Niskoenergetska montažna kuća Dalia, u ponudi tvornice montažnih kuća Domprojekt. Veličina stambenog prostora 75 m2. Kuća je građena u sistemu STANDARD. Vrsta kuće - prizemnica. Cijena kuće: 34,660 €.
Cijene i ponuda drvenih kuća od oblica - debljine 23 cm
Tvrtka BAŠIĆI d.o.o. je obiteljska tvrtka sa sjedištem u Koprivnici, Štaglinec 66A. Osnovana je 1997. Godine i od svoga osnutka bavi se proizvodnjom vrtnih kućica za alat, sjenica i manjih vikend objekata od poluoblice. Okvirne cijene i ponudu tvrtke donosimo i nastavku.
Tipska drvena vikend kućica BEATA veličine 25 m2 korisnog stambenog prostora
Komforna i ekonomična drvena vikend kućica u ponudi tvrtke EES iz Zvornika, veličine 25 m2 korisnog stambenog prostora. Kao i sve drvene kuće u ponudi EES opremljena je po suvremenim energetski standardima, a dizajnom i ugođajem zadržava osobine i stil tradicionalnih kuća.
Mikro stambena brvnara veličine 32 m2. Tip: 50
Mikro stambena brvnara slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 32 m2. Tip: 50. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Drvene kuće Pioneer Log Homes do 50 m2
Ovo su neke od najpopularnijih brvnara tlocrtne površine do 50 četvornih metara stambenog prostora, kanadske tvrtke Pioneer Log Homes. Ponuđeni planovi su samo ideje. Kupci ih mogu mijenjati, poslati svoje vlastite planove, ili u dogovoru sa dizajnerima tvrtke stvorite svoju brvnaru iz snova. Elitni tim stručnjaka za dizajn provest će vas kroz jedinstveni osobni proces pretvaranja vaših snove u stvarnost. Zastupnik i distributer drvenih kuća Pioneer za države regije ima sjedište u Rijeci.
Drvena vikend kuća 48,45  m2
Drvena kuća-bungalov slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 48,45 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Ponuda i  cijene montažnih kuća u Srbiji
U ovoj tabeli možete pratiti prikaz ponude i cijena montažnih kuća u Srbiji, na temelju službenih informacija koje smo dobili od strane registriranih ponuđača i ovlaštenih zastupnika/distributera. Za detaljnu pojedinačnu ponudu kliknite na link u desnom stupcu.
Niskoenergetska montažna kuća Corylus, veličine 53 m2
Niskoenergetska montažna kuća Corylus, veličine 53 m2 neto stambene površine, hrvatske tvrtke DomusPlus. Cijenu kuće i specifikaciju ponude donosimo u članku
Drvena vikend kuća 34 m2
Drvena kuća-bungalov slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 34 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Niskoenergetska montažna kuća Jasmina  210 m2
Niskoenergetska montažna kuća Jasmina, tvrtke Domprojekt, je projektirana kao peterosobni stan u kojem su u prizemlju predviđeni kuhinja, ostava, blagovanje, dnevni boravak, sa pristupom na terasu i jednu sobu te WC, a na katu su predviđene tri sobe, od kojih su dvije sa garderobom, galerija, kupaonica i terasa.
Drvena vikend kuća - 63,14 m2
Lijepa i komforna vikend drvena kuća slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, veličine 63,14 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
NE kuća Promo - moderna nisko-energetska prizemnica
Sam koncept ove kuće briše granice između rekreacije i stanovanja, za koje je „NE“ kuća upravo namijenjena. Doživljaju ljepote prirodnog okruženja doprinosi i krovna terasa, jedini izdignuti dio kuće sa specifičnim vizurama.
Ekonomija montažne stanogradnje
Nisko-energetske montažne kuće već odavno su zamijenile klasični oblik zidane stambene gradnje u većini zemalja razvijenog svijeta. Kontrola troškova, ekološki materijali, prihvatljive cijene, štedljivost, dugotrajnost, zvučna izoliranost, otpornost na potres, brza useljivost…samo su neki od razloga njihove popularnosti. A što misle Hrvati?
Montažna kuća Domo 6 - ponuda i cijene
KućaMont je zaštitni brend firme Premium House iz Beograda. Tvrtka ima zastupništva u Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji, Francuskoj i na Cipru. U članku je predstavljena ponuda i cijene tipske montažne kuće Domo 6. 
1
...
6
7
8
9
10
11
12
13
14