Vijesti

PROMO vikendica 46 m2
Promo 46 je jedna od kuća manje kvadrature koja se pokazala kao idealno rješenje za vikendice. Građena od prirodnih materijala sa zidovima obloženim drvetom lako se uklapa u svako vanjsko okruženje. I pored male površine u nju se može smjestiti sve što je potrebno za ugodan boravak.
Mikro stambena brvnara veličine 32 m2. Tip: 50
Mikro stambena brvnara slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 32 m2. Tip: 50. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Vila Aurora - nova PROMO kuća
Predstavljamo novu kuću kreiranu u našem projektnom birou. Vila Aurora je montažna,niskoenergetska kuća koja u potpunosti odgovara svim zahtjevima modernog dizajna isavremene gradnje.
PROMO -niskoenergetska prizemnica  model kuće 86
Prednost ove prizemnice je u velikoj natkrivenoj terasi koja osim što je mjesto pogodno za odmor pravi ugodan hlad u dnevnom boravku kao i cijeloj kući u vrijeme ljetnih vrućina. Njena velika popularnost je primijetna u područjima s mediteranskom klimom.
Drvena vikend kuća 34 m2
Drvena kuća-bungalov slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, velićine 34 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Niskoenergetska montažna kuća Alba
Prekrasna komforna obiteljska kuća iz proizvodne linije tvrtke PROMO iz Donjeg Vakufa. Veličine 97 m2
Finska drvena kuća  - model Netta - 37 m2
Varijanta popularne finske kuće model Netta uključuje dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonicu i potkrovlje koje pruža dodatni prostor. Prostrana natkrivena terasa na dvije strane kuće povećava dostupni dnevni boravak
Montažna kuća Prima 97 m2
Tipska montažna kuća Prima, veličine 97 m2 korisne stambene površine, u ponudi tvornice montažnih kuća Jelovica. U nastavku članka donosimo ponudu i cijenu kuće u tri razine izvedbe i tri konstrukcijska rješenja.
Drvena vikend kuća - 63,14 m2
Lijepa i komforna vikend drvena kuća slovenske tvrtke Mizarstvo Hrovat, veličine 63,14 m2. Specifikaciju ponude i cijenu kuće donosimo u članku.
Cube House - moderna katna kuća tvornice montažnih kuća Promo
Tvornica montažnih kuća Promo iz Donjeg Vakufa brendirani je lider montažnih kuća u ovom dijelu Europe. Ovom prilikom predstavljamo dizajnersko rješenje moderne katne kuće koje potpisuje arhitektica Mirna Lončarica.
Montažna kuća Ema 136 m2
DOMPROJEKT: Montažna kuća Emma nastavlja tradiciju u gradnji obiteljske kuće u osuvremenjenom obliku i izvedbi montažne niskoenergetske kuće.
PROMO vikendica  77 m2
Promo 77 je još jedna od naših vikendica koja se odlično uklapa u planinski ambijent. Ova dvospratnica u svom donjem dijelu nudi prostrani dnevni boravak s kuhinjom i kupatilom. Gornji dio je predviđen za spavaće sobe te dodano i veće kupatilo. Promo 77 nudi sve pogodnosti koje su potrebne za ugodan kraći ili duži boravak u planini.
Furniri i stolice
Višedecenijsko iskustvo i tradicija u okviru drvnoindustrijske proizvodnje ključni je razlog što danas PROMO doo iz Donjeg Vakufa u Bosni i Hercegovini proizvodi i na tržište plasira ljušteni furnir iz bukovih trupaca.
Niskoenergetska montažna kuća Rihter - model 168
Znanje, pažljivo isplanirani detalji i kvalitetna izrada najvažniji su čimbenici koji osiguravaju da će kuća s gotovo nula energije zadovoljiti sve potrebe za ugodnim, zdravim, udobnim i ekonomičnim boravkom. Kuće Rihter građene su kvalitetno, u što se i sami možete uvjeriti, jer u vašoj nazočnosti pažljivo planiramo izgradnju i marljivo je izvodimo, a nakon završetka gradnje kvalitetom izgrađene kuće dokazujemo raznim mjerenjima. To uključuje ispitivanje hermetičnosti i termografiju vanjskog dijela zgrade.
Nisko energetska montažna kuća Lena 167 m2
Kuća Lena će vas pod dvostrešnim krovom udomiti na 167 m² i u pet soba u prizemnoj i potkrovnoj etaži.
1
2
3
4
5
6
7
8
...
22