Vijesti

Furniri i stolice
Višedecenijsko iskustvo i tradicija u okviru drvnoindustrijske proizvodnje ključni je razlog što danas PROMO doo iz Donjeg Vakufa u Bosni i Hercegovini proizvodi i na tržište plasira ljušteni furnir iz bukovih trupaca.
Niskoenergetska montažna kuća Rihter - model 168
Znanje, pažljivo isplanirani detalji i kvalitetna izrada najvažniji su čimbenici koji osiguravaju da će kuća s gotovo nula energije zadovoljiti sve potrebe za ugodnim, zdravim, udobnim i ekonomičnim boravkom. Kuće Rihter građene su kvalitetno, u što se i sami možete uvjeriti, jer u vašoj nazočnosti pažljivo planiramo izgradnju i marljivo je izvodimo, a nakon završetka gradnje kvalitetom izgrađene kuće dokazujemo raznim mjerenjima. To uključuje ispitivanje hermetičnosti i termografiju vanjskog dijela zgrade.
Nisko energetska montažna kuća Lena 167 m2
Kuća Lena će vas pod dvostrešnim krovom udomiti na 167 m² i u pet soba u prizemnoj i potkrovnoj etaži.
VIDEO: Montažna kuća SARA 227 m2
Sa svoje četiri spavaće sobe, svaka sa kupaonicom, te impresivnim balkonskim površinama, Sara je zasigurno prostor za one koji žele živjeti u top klasi raskoši i glamura moderne gradnje.
Drvena vikendica 22 m2
Privatno preduzeće JELADOM d.o.o. je aktivno više od tri decenije i intenzivno se bavi projektovanjem, proizvodnjom i montažom drvenih objekata (drvene kuće, brvnare, dečija igrališta na otvorenom, parkovski mobilijar, paviljoni i letnjikovci…)
Finska drvena kuća  Laitasaari  89 m2
Materijal isporuke Hirsiset drvene kuće se sastoji od brojnih različitih komponenata. Sve njih dostavljaju dobavljači i to prema najvišim standardima kvalitete koje poštuje Hirsiset. Uz kvalitetu, također jamčimo i brzinu isporuke pojedinačnih komponenata.
VIDEO: Montažna kuća  INDA  257 m2
Ova pompozna prizemnica predstavlja idealan spoj luksuza , elegancije i modernizna, dok istovremeno odiše jednostavnošću i ima gotovo savršen funkcionalni raspored.
 Montažna kuća Mirna 217 m2
Obiteljska kuća s dvostrešnim krovom Mirna nudi vam smiraj i komfor u svoje četiri sobe te dodatnim sadržajima.Dinamično ulazno pročelje oblikovano je krovnim plohama u različitim razinama. Ulaz u stambeni dio ove montažne niskoenergetske kuće formiran je u izduženom trijemu koji se na uglu pretvara u terasu i kao takva nastavlja do drugog kraja kuće.
Montažna kuća Šumadija
Svojim izvrsnim izolacionim osobinama čine optimalno rješenje kada je u pitanju niska potrošnja energenata. Porast ekološke svesti, cijena energenata i saznanje o ograničenosti fosilnih goriva kao i potreba za smanjenjem emisije štetnih gasova u atmosferi, rezultirali su većom izgradnjom tzv. niskoenergetskih objekata. Kriterij za svrstavanje jednog objekta u niskoenergetski objekt je ograničenje energetske potrošnje u njemu na 48 kWh/m2/godišnje. Gradnjom niskoenergetskih objekata se, uz zanemariva dodatna ulaganja (od 5% do 10% od ukupne investicije), a zbog kratkog roka isplativosti, postižu velike uštede energije.
PROMO - tradicija i kvaliteta
PROMO d.o.o. je kompanija iz Donjeg Vakufa koja se primarno bavi proizvodnjom montažnih kuća i drugih objekata. Pod ovim imenom postoji od 1991. godine, kao nasljednica nekadašnje Tvornice montažnih kuća (TMK) Donji Vakuf.
VIDEO: Drvene kuće HONKA - VOL 1.
Honka je svoju stručnost potvrdila i dokazala na temelju godina istraživanja i isporukom više od 85.000 objekata diljem svijeta. Patentirana Honka tehnologija služi besprijekorno u svim klimatskim i geografskim okolnostima. Od sirovine do gotovog proizvoda, Honka se zalaže za visoku kvalitetu svojih proizvoda.
VIDEO: Montažne  kuće PROMO VOL 1.
Preko 80 % svoje proizvodnje PROMO plasira u inostranstvo, prvenstveno u zemlje EU. Danas je PROMO jedna od vodećih tvrtki u regiji koja je svojim poslovanjem prerasla tržište matične države.
Portal Montažne i drvene kuće otvorio You Tube kanal
Portal Montažne i drvene kuće od danas dostupan kupcima montažnih kuća na vlastitom You Tube kanalu. Ovim putem redakcija portala svoju uslugu informativnog internetskog sajta podiže na višu medijsku razinu kako bismo potencijalnim investitorima i interesentima pružili više i bolje informacije na putu do njihove kuće.
Prodaja zemljišta i ulaganje u vizionarski turistički projekt u pitoresknoj dolini Lješvanske nahije
Početkom godine objavili smo prezentacijski članak o investicijskom turističkom projektu izgradnje ekološki promišljenog ETNO SELA nedaleko Podgorice. Ovoga puta u kratkoj video snimci donosimo pregled prostorne lokacije snimljene iz zraka, uz napomenu da je investicijskim planom predviđena i prodaja atraktivnog zemljišta.
Drvena kuća Heijastus 100 redesign
Drvena kuća Honka je san koji kupci najčešće sanjaju godinama prije nego što postane stvarnost. Iz tog razloga svakom kupcu HONKA duguje i osigurava prepoznatljivu Honka kvalitetu, trajnost i sigurnost, od dana kad prvi put vide Honka kuću pa do dana kad ostvare svoj san i po prvi put udahnu miris svoje vlastite Honka drvene kuće.
1
2
3
4
5
6
7
8
...
21