Vijesti

Montaže kuće DOMPROJEKT – javna tribina, 06.11.2017. u Virovitici
Dana 06.11.2017. u 19. sati, u prostoru Gradske knjižnice Virovitica, održati će se javna tribina o niskoenergetskim montažnim kućama DOMPROJEKT iz Zagreba.
DOMPROJEKT na sajmu Ambijenta - Zagreb 2017
Na 44. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije predstavit ćemo naše proizvode i prenijeti naša iskustva u gradnji premium montažnih kuća.
Niskoenergetska montažna prizemnica Salix, - 103 m2
Niskoenergetska montažna prizemnica, model Salix,  u ponudi tvornice montažnih kuća Domusplus 
Drvena gazišta i stepeništa

Gazišta tvrtke ČAZMA TRADE iz Gornjeg Draganeca proizvode se od drva hrasta, jasena, bukve i jele-smreke. Proizvode se u debljinama od 25-40 mm i u dužinama od 600 do 2000 mm. Mogu biti nelakirana i lakirana. Može ih se isporučivati i kao gotova stepeništa. U ponudi su kružna i polukružna stepeništa sa rukohvatima i stupićima po željama naručitelja.
U Virovitici otvoren informativni poslovni ured za prodaju nisko-energetskih montažnih kuća Domprojekt iz Zagreba
Najveća domaća tvornica nisko-energetskih montažnih kuća Domprojekt iz Zagreba od danas ima svoga predstavnika u Virovitičko-podravskoj županiji, čija je zadaća informirati zainteresirane kupce o tehnologiji gradnje, ponudi, cijenama i uvjetima kupnje montažnih kuća iz vlastite proizvodnje.
HONKAMAJAT - finske drvene kuće
Akcija povodom izlaganja Honkamajata na 43. Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu (SEEBBE 2017)
Finska drvena kuća  - model Netta - 37 m2
Varijanta popularne finske kuće model Netta uključuje dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonicu i potkrovlje koje pruža dodatni prostor. Prostrana natkrivena terasa na dvije strane kuće povećava dostupni dnevni boravak
Niskoenergetska montažna kuća Vesna -  107 m2
Niskoenergetska montažna kuća Vesna je predviđena kao trosobni stan: dnevni dio s kuhinjom, blagovaonicom, boravkom i terasom, zatim dvije spavaće sobe, kupaonica i WC te gospodarstvo.
Montažne kuće MOJ DOM - model kuće MDK 27 - veličine 66 m2
Montažna kuća model MDK 27 u ponudi tvrtke MOJ DOM iz Kragujevca, veličine korisnog stambenog prostora 57 m2.  Cijena kuće 330,00 E/m2, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
Montažna kuća Domtera - tip Milano, ve.l 145 m2
Ekonomična niskoenergetska montažna kuća u ponudi tvrtke DOMTERA iz Ivanjice, veličine stambenog prostora 145 m2.  Cijena kuće od 30000, za razinu gradnje KLJUČ U RUKE.
Prodaju se niskoenergetske kuće u Kerestincu
Domprojekt je u mjestu Kerestinec, nadomak Zagreba, izgradio tri kuće u nizu. Riječ je o prvom projektu ove vrste u Hrvatskoj. Za naš prvijenac, potrudili smo se pripremiti vam kuće besprijekorne kvalitete, građene prema svim trendovima današnjice, u mirnom okruženju, po najpovoljnijim uvjetima.
Drvena kuća BEA - 39 m2 / 63 m2
Iz bogate kataloške ponude drvenih kućica tvrtke EES iz Zvornika, predstavljamo model BEA - Veličina 39 m2
Novo priznanje za kvalitetu gradnje
Domprojekt je uspješno prošao certificiranje Zavoda za gradbeništvo Slovenije (ZAG), tijela za tehničko ocjenjivanje (TAB) i dobio Europsko tehničko odobrenje (ETA), na čijoj osnovi se izdaje certifikat CE.Domprojekt se ovim prestižnim certifikatom i službeno pridružio samoj eliti europskih proizvođača montažnih kuća. 
AKCIJSKA CIJENA za našu Marinelu
Predstavljamo vam novu kuću u Domprojektovoj ponudi, površine 97,4 m² po nevjerojatnoj cijeni od 47.360,00 €.
Vodič kroz zaštitu drvenih kuća
Drvo je živi materijal, savršeno se uklapa u šumsko planinski okoliš, a to je razlog da je njegovo korištenje u gradnji, ne samo kuća za odmor, već i obiteljskih kuća za stanovanje u stalnom porastu. Drvene kuće koje su pravilno i uredno zaštićene zadržavaju svoju osebujnost i ostaju dugo lijepe.
1
2
3
4
5
6
7
8
...
13