Vijesti

Niskoenergetska mnatažna kuća VILA SAN - 122 m2
Vila San je porodična kuća sa maksimalno iskorištenom kvadraturom i racionalno raspoređenim prostorom na kojoj ujedno prevladavaju elementi moderne vile. Prizemlje kuće je objedinjen prostor namjenjen za prostorije dnevnog boravka. Ugođaj prostranosti prizemlja upotpunjen je dvoetažnom visinom tj. zračnim prostorom iznad dnevnog boravka i velikim staklenim plohama prema terasi. Na drugoj etaži sa galerijskog prostora pristupa se prostorijama namjenjenim za odmor i ovaj dio objekta je volumenski izdvojen i u eksterijeru naglašen drvenom fasadom.
Montažna kuća VINEA  154 m2 - 638.080,00 kn
Prekrasna katnica iz kataloške ponude tvrtke DOMUSplus po cijeni 638.080, kn za razinu izgrađenosti visoki ROH BAU.
Montažna kuća KOS IV - 122 m2
Ova jednostavna kuća zanimljiv je prijedlog za parcele sa ulazom s juga ili zapada, namijenjena četveročlanoj obitelji. Prostor dnevnog dijela sadrži kuhinju sa ostavom i dnevni boravak u kojem je dizajniran kamin. Noćna zona sastoji se od 3 spavaće sobe i dvije kupaonice. Tu je i velika terasa kojoj se može pristupiti iz dnevnog boravka. Hladni tonovi kuće idu ruku pod ruku sa drvenom oplatom dijelu fasade.
Drvena kuća Lintukoto 50 redesign
Drvena vikend kuća Lintukoto 50m2 iz proizvodnog pogona HONKA. Detaljan opis ponude i cijena za tržište Hrvatske i Slovenije
Niskoenergetska montažna kuća DELTA 115 m2
Elegancija i funkcionalnost udružile su se kako bi načinile idealan prostor za porodicu koja teži međusobnoj bliskosti i harmoniji.
Vikend kolekcija drvenih kuća
Vikend kolekcija drvenih kuća koju smo pripremili za naše kupce rezultat je praćenja želja i očekivanja naših kupaca kroz protekli period. Kolekcija se sastoji od modela Honka drvenih kuća za koje nam dolazi najviše upita, ali su svojom originalnom arhitekturom sa saunama i debljinom zidova više namijenjene Skandinavskim temperaturama i načinu života, što naravno utječe na formiranje cijene objekata.
Montažne kuće DOMPROJEKT
MontažnekućeNiskoenergetske montažne kuće se izvode u sistemima Standard, Euro, EuroMAX i Mega.Montažne kuće i vikend kuće se izvode u sistemu Economic.Polumontažne ciglene kuće se izvode u sistemu Hajdarovac.Za navedene sisteme nudimo izvedbu u nivou visoki roh-bau i ključ u ruke.
HONKA  - F1
U posljednje vrijeme na adresu redakcije portala Montažne i drvene kuće zaprimamo sve veći broj upita građana koji od nas traže savjet ili preporuku prilikom izbora ponuđača drvenih kuća. Obzirom da gradnja drvene kuće predstavlja investicijski poduhvat koji zahtjeva ozbiljnost svih aktera u projektu sasvim je razumljivo da investitori traže pouzdane i provjerene ponuđače. 
PROMO: Katalog montažnih kuća
Sigurni smo da ćete u našoj ponudi odabrati svoju kuću budućnosti. Ako slučajno ne pronađete projekat koji Vam odgovara, slobodni ste zatražiti korekcije našeg projekta ili predložiti svoj potpuno novi projekat, a naši inženjeri će, na Vaše zadovoljstvo, zajedno sa Vama uraditi novi projekat - i to gratis.
Tražimo montere za jednokratni posao sastavljanja montažne kuće
Kuća se gradi u Osijeku. Katnica ukupne površine s garažom 180 m2.Proizvođač iz Republike Srbije će isporučiti kuću sljedeći tjedan. Firma može osigurati jednu osobu na gradilištu koja je upoznata sa svim detaljima konstrukcije. Tražimo montere koji bi sastavili navedenu kuću.
Obiteljska prizemnica 116 m2
Ova prizemnica od 116 kvadratnih metara u ponudi tvrtke PROMO plijeni svojim eksterijerom i zanimljivim i funkcionalnim rješenjem krovišta. Velike krovne strehe idealna su zaštita od vrelina ljetnjeg sunca, a ujedno formiraju i natkrivenu terasu pogodnu za druženja i odmor. Dnevni boravak i kuhinja, tri prostrane spavaće sobe, veliko kupatilo, wc i garderober čine ovu Promo kuću idealnom za stanovanje.
Niskoenergetska prizeminca model PROMO 71
Kuća sa zanimljivim krovom sa dvije plohe različitog pada nudi mogućnost odabira visokog stropa u dnevnom boravku i kuhinji. Prostrana terasa na sunčanoj strani uz dnevni boravak osim lijepog mjesta za odmor predstavlja i poseban izlaz u dvorište.
Niskoenergetska prizemnica, model MADERA II - 132 m2 - u ponudi tvrtke Studio DOMUS
Pred vama je impresivna prizemnica prekrivena kosim krovom s karakterističnom pergolom koja zasjenjuje terasu. Drveni elementi naslonjeni na metalnu konstrukciju zgradi daju moderan karakter. Element pergole naglašava dvostruka garažna vrata.
Niskoenergetska montažna kuća Vila Istra
Villa Istra s čak osam soba na dvije etaže preuzima tradicionalno oblikovanje kuća mediteranskog područja.Igra kamenom i opekom na pročelju naglašava pojedine plohe te linije i bridove ove niskoenergetske montažne kuće, čime ona dobiva na dojmu masivnosti i monumentalnosti.
Obiteljska prizemnica PROMO 61
Promo 61 je jednostavna kuća koju odvojenost dnevnog boravka i kuhinje od spavaćih soba čini idealno funkcionalnim porodičnim ambijentom. Široki dnevni boravak i kuhinja sa staklenim otvorima koji propuštaju veliku količinu svjetlosti je dodatna prednost ove kuće koja nudi sve kvalitete ugodnog življenja.
1
2
3
4
5
6
7
8
...
18