Vijesti

PROMO - poslovni objekat u Stocholmu

Luke grada Štokholma (Stocholms Hamnar), treća najveća luka u Švedskoj, u saradnji savodećom kompanijom koja se bavi prijevozom tereta i putnika u Sjevernom Baltičkom moru– Viking Line, investirala je u novu poslovnu zgradu za špediciju teretnog prometa. Zadovoljstvo građenja ovog objekta pripalo je kompaniji Promo Donji Vakuf.

PROMO - poslovni objekat u Stocholmu
Luke grada Štokholma (Stocholms Hamnar), treća najveća luka u Švedskoj, u saradnji savodećom kompanijom koja se bavi prijevozom tereta i putnika u Sjevernom Baltičkom moru– Viking Line, investirala je u novu poslovnu zgradu za špediciju teretnog prometa. 

Zadovoljstvo građenja ovog objekta pripalo je kompaniji Promo Donji Vakuf.Uspjeli smo ispuniti stroge zahtjeve investitora koji se tiču zaštite zdravlja i okoliša, kao ikvaliteta i čvrstoće materijala neophodnih u ovom hladnom i vlažnom području. Uposlenici sudobili zgradu u kojoj mogu raditi u ugodnom okruženju, odlično izoliranu od lučke buke, aposebna prednost je i velika staklena površina koja pruža odličan pogled na kompletan prometu luci.

_________________________________
Predstavništvo u Zagrebu: 
Savska 32, 
HOTO Business Tower 
10 000 Zagreb 
tel: +385 1 5616 958 E-mai: infozagreb@promo.ba 

Više na stranici promo.ba