DOMPROJEKT

Dan otvorenih vrata Brodarica - 19.05.2018 od 10:00 do 16:00 sati

U subotu 19.5.2018., od 10 do 16 sati u mjestu Brodarica pokraj Šibenika, održat ćemo Dan otvorenih vrata.Posjetite našu facebook stranicu i prijavite se.

Dan otvorenih vrata Brodarica - 19.05.2018 od 10:00 do 16:00 sati
Predstavit ćemo jednu od najistaknutijih kuća iz naše ponude, prekrasnu Francescu. Dugo smo čekali na ovaj trenutak i priliku da vam uživo pokažemo Francescu, pa vas pozivamo da iskoristite priliku i provjerite zašto baš ova kuća izaziva toliko emocija. 

Na ovom eventu u Brodarici upoznat ćemo vas s brojnim prednostima gradnje montažnih kuća, a posebno s mogućnostima koje vam pruža Domprojekt. 

Imat ćete i priliku razgovarati s našim investitorima, te provjeriti zašto su se odlučili za montažnu gradnju, koliko je trajala gradnja, koliki je iznos investicije i naravno, kako su zadovoljni s Domprojektom :) 

Poznato je kako Domprojekt već dugi niz godina gradi montažne kuće i zgrade na području Hrvatske i brojnih europskih država. Vrlo uspješno se prilagođavamo svim europskim i svjetskim trendovima, a inozemna iskustva dodatno obogaćuju naš know-how. Imamo najsuvremeniji proizvodni proces u regiji, koji se kontinuirano nadograđuje. 

Posjetite nas u Brodarici i uvjerite se da smo baš mi iz Domprojekta pravi izbor za gradnju vašeg budućeg doma ;) 

 Pripremite pitanja i fotiće :) Vidimo se :)